1. Garneles atkausē, ja tās ir ar čaulu, noloba to.

Foto: Ilze Eiduka
2. Šampinjonus griež šķēlītēs.
3. Tomātus nomizo un griež daiviņās, sēklas daļu izgriežot.
4. Citronzāles stiebtu pāršķeļ uz pusēm un sagriež lielos gabalos.
5. Koriandru smalki sakapā
6. !!! Ja izmantos čili piparu, tad tā sēklas obligāti iztīra un smalki sagriež.

Foto: Ilze Eiduka
8. Tai pievieno Tom Yum pastu.
9. Maisot karsē apmēram 2 minūtes.
12. Pievieno ūdeni un turpina karsēt uz vidēji lielas uguns.

Foto: Ilze Eiduka
13. Kad ūdens sāk vārīties, pievieno sēnes un citronzāli.
14. Zupu turpina vārīt pāris minūtes.
15. Pievieno kokosriekstu pienu.
17. Kad zupa jau gandrīz gatava, pievieno tomātus un zivju mērci.

Foto: Ilze Eiduka
18. !!! Gatavo zupu lej bļodiņās un garnē ar kapātu koriandru un čili.

Foto: Ilze Eiduka