Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Taizemes sarkanais karijs

Taizemes sarkanais karijs

FOTO: Ilze Eiduka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 50 g sarkanās karija pastas
  • 50 ml ūdens
  • 400 mlkokosriekstu piena
  • 1 vidēji liela vistas fileja
  • 1 bundžiņa bambusa dzinumu
  • 2 ēd. k. zivju mērces
  • 2 tomāti
  • 6 nelieli šampinjoni
  • Koriandra saišķītis
  • 1 ēd. k. augu eļļas
  • Jasmīnu rīsi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Vistas fileju sagriež nelielos kumosa lieluma gabaliņos.
    Vistas fileju sagriež nelielos kumosa lieluma gabaliņos.

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Tomātus nomizo un sagriež daiviņās, izgriežot sēklas daļu.
  3. Šampinjonus sagriež šķēlītēs.
  4. Bambusa dzinumiem nolej lieko šķidrumu.
  5. Koriandru smalki sakapā.
    Koriandru smalki sakapā.

    FOTO: Ilze Eiduka

  6. Katliņā uzkarsē eļļu un pievieno sarkano karija pastu un vistas gabaliņus.
  7. Maisot karsē apmēram 2 minūtes.
  8. Pievieno ūdeni.
    Pievieno ūdeni.

    FOTO: Ilze Eiduka

  9. Pēc minūtes pievieno arī kokosriekstu pienu.
  10. Vāra 10-12 minūtes.
  11. Pievieno bambusa dzinumus un sēnes.
  12. Turpina vārīt 3-4 minūtes.
  13. Kad karijs jau gandrīz gatavs pievieno tomātus un zivju mērci.
    Kad karijs jau gandrīz gatavs pievieno tomātus un zivju mērc...

    FOTO: Ilze Eiduka

  14. Gatavo kariju pārkaisa ar kapātu koriandru.
    Gatavo kariju pārkaisa ar kapātu koriandru.

    FOTO: Ilze Eiduka

  15. ! Pasniedz siltu kopā ar vārītiem jasmīnu rīsiem.
  16. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas