Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Taizemes sarkanais karijs

2012. gada 4. septembris
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
35 min
1. Vistas fileju sagriež nelielos kumosa lieluma gabaliņos.
Foto: Ilze Eiduka
2. Tomātus nomizo un sagriež daiviņās, izgriežot sēklas daļu.
3. Šampinjonus sagriež šķēlītēs.
4. Bambusa dzinumiem nolej lieko šķidrumu.
5. Koriandru smalki sakapā.
Foto: Ilze Eiduka
6. Katliņā uzkarsē eļļu un pievieno sarkano karija pastu un vistas gabaliņus.
7. Maisot karsē apmēram 2 minūtes.
8. Pievieno ūdeni.
Foto: Ilze Eiduka
9. Pēc minūtes pievieno arī kokosriekstu pienu.
10. Vāra 10-12 minūtes.
11. Pievieno bambusa dzinumus un sēnes.
12. Turpina vārīt 3-4 minūtes.
13. Kad karijs jau gandrīz gatavs pievieno tomātus un zivju mērci.
Foto: Ilze Eiduka
14. Gatavo kariju pārkaisa ar kapātu koriandru.
Foto: Ilze Eiduka
15. ! Pasniedz siltu kopā ar vārītiem jasmīnu rīsiem.
16. Labu apetīti!
Uz augšu