Taizemes sarkanais karijs

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 50 g sarkanās karija pastas
  • 50 ml ūdens
  • 400 mlkokosriekstu piena
  • 1 vidēji liela vistas fileja
  • 1 bundžiņa bambusa dzinumu
  • 2 ēd. k. zivju mērces
  • 2 tomāti
  • 6 nelieli šampinjoni
  • Koriandra saišķītis
  • 1 ēd. k. augu eļļas
  • Jasmīnu rīsi

Pagatavošana

35 min.
  1. Vistas fileju sagriež nelielos kumosa lieluma gabaliņos.
    Vistas fileju sagriež nelielos kumosa lieluma gabaliņos.
  2. Tomātus nomizo un sagriež daiviņās, izgriežot sēklas daļu.
  3. Šampinjonus sagriež šķēlītēs.
  4. Bambusa dzinumiem nolej lieko šķidrumu.
  5. Koriandru smalki sakapā.
    Koriandru smalki sakapā.
  6. Katliņā uzkarsē eļļu un pievieno sarkano karija pastu un vistas gabaliņus.
  7. Maisot karsē apmēram 2 minūtes.
  8. Pievieno ūdeni.
    Pievieno ūdeni.
  9. Pēc minūtes pievieno arī kokosriekstu pienu.
  10. Vāra 10-12 minūtes.
  11. Pievieno bambusa dzinumus un sēnes.
  12. Turpina vārīt 3-4 minūtes.
  13. Kad karijs jau gandrīz gatavs pievieno tomātus un zivju mērci.
    Kad karijs jau gandrīz gatavs pievieno tomātus un zivju mērc...
  14. Gatavo kariju pārkaisa ar kapātu koriandru.
    Gatavo kariju pārkaisa ar kapātu koriandru.
  15. ! Pasniedz siltu kopā ar vārītiem jasmīnu rīsiem.
  16. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi