1. Vistas fileju sagriež nelielos kumosa lieluma gabaliņos.

Foto: Ilze Eiduka
2. Tomātus nomizo un sagriež daiviņās, izgriežot sēklas daļu.
3. Šampinjonus sagriež šķēlītēs.
4. Bambusa dzinumiem nolej lieko šķidrumu.
5. Koriandru smalki sakapā.

Foto: Ilze Eiduka
6. Katliņā uzkarsē eļļu un pievieno sarkano karija pastu un vistas gabaliņus.
7. Maisot karsē apmēram 2 minūtes.
8. Pievieno ūdeni.

Foto: Ilze Eiduka
9. Pēc minūtes pievieno arī kokosriekstu pienu.
11. Pievieno bambusa dzinumus un sēnes.
12. Turpina vārīt 3-4 minūtes.
13. Kad karijs jau gandrīz gatavs pievieno tomātus un zivju mērci.

Foto: Ilze Eiduka
14. Gatavo kariju pārkaisa ar kapātu koriandru.

Foto: Ilze Eiduka
15. ! Pasniedz siltu kopā ar vārītiem jasmīnu rīsiem.