Cepts saldējums

Sastāvdaļas

  • "Corn Flakes" pārslas
  • Saldējums
  • Ola
  • Nedaudz eļļas
  • Šokolādes vai vaniļas mērce

Pagatavošana

15 min.
  1. Sasmalcina "Corn Flakes", sakuļ olas.
  2. Ļoti stipri sasaldētu saldējumu ar karoti saveļ bumbā, apvārta olā, "Corn Flakes" pārslās, atkal olā, atkal "Corn Flakes" un liek vārīties apmēram 1,5 min.
  3. Pārlej ar šokolādi vai mērci, vai ievārījumu.

Komentāri

Gustavs Š. 2016. gada 13. februāris 20:09
Izklausās gardi,bet kā lai es to izdaru?
Kampis 2014. gada 12. jūlijs 21:32
Atceros, ka pirms daudziem gadiem mamma vārīja eļļā. Bet kā šis bija domāts? Ko nozīmē nedaudz eļļas?
anda 2014. gada 28. janvāris 15:38
bet kur jāvārā--eļļā???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi