Pk, 22.11.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Salāti
> Vinegrets ar sinepēm
Vinegrets ar sinepēm
Sanda Gricjus
2012. gada 1. augusts
Foto: Depositphotos.com
Ar sinepju pievienošanu jāuzmanās, jo ir viegli pievienot pārāk daudz. Tāpēc labāk iesākumā pievienot tikai nedaudz un būs garšīgāk. :)
Pagatavošana
20 min
1.
Vārītās bietes, gurķīšus un kartupeļus sagriež.
2.
Sasmalcina sīpolu.
3.
Visas sastāvdaļas samaisa kopā un pēc garšas pievieno etiķi, sāli, cukuru un sinepes.
Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Ātri pagatavojamās
Veģetārās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Šefpavārs Aleksejevs atklāj, kā kotletes pagatavot īpaši garšīgas
(2)
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari "atšifrēt" dažādu svētku ēdienu nosaukumus?
(1)
Interesanti
Tests
⟩
Vai zini, kā sauc vismaz 5 no 7 eksotiskajiem augļiem?
Interesanti
Tests
⟩
Vai pārzini populārus kulinārijas terminus?
Padomi
Labas mērces pagatavošanas ABC
Recepšu izlases
Launagam, ballītei vai ciemakukulim: sāļi kārtainās mīklas našķi
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Меня снимают на улице. Можно ли что-то сделать?
RUS TVNET
"В России я никогда не собирал тысячные залы". Васильев об аншлагах в эмиграции
(2)
RUS TVNET
Эстонские учителя в шоке: работа в школе Кохтла-Ярве стала невыносимой
RUS TVNET
В этом году демократы совершили политическое самоубийство
Uz augšu