Taizemes salāti

3 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 10 saldētas jēlas tīģergarneles ar čaulu, bez galvas
  • 2 -3 daiviņas ķiploka
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 4 -5 ēdamkarotes saldās čili mērces
  • 1 /2 garā gurķa
  • 8 -10 gabali ķirštomātiņu
  • 100 grami Indijas riekstu
  • 4 ripas konservēta ananāsa
  • ½ bundžiņa pupiņu asnu

Pagatavošana

40 min.
  1. Garneles atkausē un notīra čaulu.
     Garneles atkausē un notīra čaulu.
  2. Ķiploku smalki sakapā.
     Ķiploku smalki sakapā.
  3. Pannā uzkarsē eļļu un pievieno kapātu ķiploku.
  4. Kad ķiploks viegli apcepies, pievieno 2 ēdamkarotes saldās čili mērces un 1 ēdamkaroti sojas mērces.
  5. Pievieno garneles un maisot cep kamēr tās gatavas.
  6. Gatavās garneles ar visu šķidrumu noņem no pannas un atstāj atdzesēties.
     Gatavās garneles ar visu šķidrumu noņem no pannas un atstāj...
  7. Tikmēr Indijas riekstus apgrauzdē uz sausas pannas.
  8. Gurķi nomizo, nogriež sēklas daļu un sagriež to nelielos gabaliņos.
  9. Ķirštomātiņus sagriež uz pusēm.
  10. Ananāsa ripas sagriež gabaliņos.
  11. Pupiņu asniem notecina lieko ūdeni.
     Pupiņu asniem notecina lieko ūdeni.
  12. Visas sagatavotās sastāvdaļas liek bļodā un apmaisa.
     Visas sagatavotās sastāvdaļas liek bļodā un apmaisa.
  13. Klāt vēl pievienojiet saldo čili mērci (2 - 3 ēdamkarotes atkarībā no tā cik pikantus salātus vēlas).
     Klāt vēl pievienojiet saldo čili mērci (2 - 3 ēdamkarotes a...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti