Taizemes salāti

2012. gada 24. jūlijs
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
40 min
1. Garneles atkausē un notīra čaulu.
Foto: Ilze Eiduka
2. Ķiploku smalki sakapā.
Foto: Ilze Eiduka
3. Pannā uzkarsē eļļu un pievieno kapātu ķiploku.
4. Kad ķiploks viegli apcepies, pievieno 2 ēdamkarotes saldās čili mērces un 1 ēdamkaroti sojas mērces.
5. Pievieno garneles un maisot cep kamēr tās gatavas.
6. Gatavās garneles ar visu šķidrumu noņem no pannas un atstāj atdzesēties.
Foto: Ilze Eiduka
7. Tikmēr Indijas riekstus apgrauzdē uz sausas pannas.
8. Gurķi nomizo, nogriež sēklas daļu un sagriež to nelielos gabaliņos.
9. Ķirštomātiņus sagriež uz pusēm.
10. Ananāsa ripas sagriež gabaliņos.
11. Pupiņu asniem notecina lieko ūdeni.
Foto: Ilze Eiduka
12. Visas sagatavotās sastāvdaļas liek bļodā un apmaisa.
Foto: Ilze Eiduka
13. Klāt vēl pievienojiet saldo čili mērci (2 - 3 ēdamkarotes atkarībā no tā cik pikantus salātus vēlas).
Foto: Ilze Eiduka
Uz augšu