Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Taizemes salāti

Taizemes salāti

FOTO: Ilze Eiduka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 10 saldētas jēlas tīģergarneles ar čaulu, bez galvas
  • 2 -3 daiviņas ķiploka
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 4 -5 ēdamkarotes saldās čili mērces
  • 1 /2 garā gurķa
  • 8 -10 gabali ķirštomātiņu
  • 100 grami Indijas riekstu
  • 4 ripas konservēta ananāsa
  • ½ bundžiņa pupiņu asnu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Garneles atkausē un notīra čaulu.
     Garneles atkausē un notīra čaulu.

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Ķiploku smalki sakapā.
     Ķiploku smalki sakapā.

    FOTO: Ilze Eiduka

  3. Pannā uzkarsē eļļu un pievieno kapātu ķiploku.
  4. Kad ķiploks viegli apcepies, pievieno 2 ēdamkarotes saldās čili mērces un 1 ēdamkaroti sojas mērces.
  5. Pievieno garneles un maisot cep kamēr tās gatavas.
  6. Gatavās garneles ar visu šķidrumu noņem no pannas un atstāj atdzesēties.
     Gatavās garneles ar visu šķidrumu noņem no pannas un atstāj...

    FOTO: Ilze Eiduka

  7. Tikmēr Indijas riekstus apgrauzdē uz sausas pannas.
  8. Gurķi nomizo, nogriež sēklas daļu un sagriež to nelielos gabaliņos.
  9. Ķirštomātiņus sagriež uz pusēm.
  10. Ananāsa ripas sagriež gabaliņos.
  11. Pupiņu asniem notecina lieko ūdeni.
     Pupiņu asniem notecina lieko ūdeni.

    FOTO: Ilze Eiduka

  12. Visas sagatavotās sastāvdaļas liek bļodā un apmaisa.
     Visas sagatavotās sastāvdaļas liek bļodā un apmaisa.

    FOTO: Ilze Eiduka

  13. Klāt vēl pievienojiet saldo čili mērci (2 - 3 ēdamkarotes atkarībā no tā cik pikantus salātus vēlas).
     Klāt vēl pievienojiet saldo čili mērci (2 - 3 ēdamkarotes a...

    FOTO: Ilze Eiduka

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas