Cepeškrāsnī cepta karpa ar dārzeņu sautējumu

Sastāvdaļas

  • Vidēja lieluma svaiga karpa
  • 1 citrons
  • 1 glāze skāba krējuma
  • 1 buljona kubiņš
  • 4 daiviņas ķiploka
  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Piciņa sviesta
  • Sāls
  • Dilles-svaigas vai saldētas

Pagatavošana

50 min.
  1. Ņem svaigu karpu, nomazgā, notīra zvīņas un gareniski iekšpusē iegriež abās pusēs asakai.
  2. Liek uz ietaukota cepampapīra vai folijas. Saspiež sausā buljona kubiņu un ierīvē zivī.
  3. Krējumam piespiež 4 ķiploka daiviņas, izmaisa un pārziež ar to karpu. Pārkaisa ar dillēm. Virsū liek plānas citrona šķēlītes.
  4. Cep cepeškrāsnī kādas 30 minūtes.
    Cep cepeškrāsnī kādas 30 minūtes.
  5. Pasniedz ar dārzeņu sautējumu-šinī gadījumā ņēmu tikai kartupeļus un burkānus, aizdarinātus ar sviesta piciņu.
    Pasniedz ar dārzeņu sautējumu-šinī gadījumā ņēmu tikai kartu...
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Gvido 2012. gada 21. decembris 13:36
Kāds sakars zivij un ķīmijas piebāzto buljona kubiku? Kam tas vajadzīgs?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi