1. Traukā ieber Tempuras mīklas maisījumu un pievieno aukstu gāzētu ūdeni.

Foto: Ilze Eiduka
3. Mīklai jābūt diezgan šķidrai. Kad tā gatava, to ievieto ledusskapī uz neilgu brīdi!

Foto: Ilze Eiduka
5. Tās šķērsām viegli iegriež, tā, lai tās iztaisnotu.

Foto: Ilze Eiduka
6. Kastrolī vai dziļļā pannā ielej eļļu un uzkarsē.
7. Gatavās garneles apviļā miltos, tad mērc Tempuras mīklā un liek cepties eļļā.

Foto: Ilze Eiduka
8. Cep 30 - 60 sekundes.

Foto: Ilze Eiduka
9. Gatavos gabaliņus liek uz salvetēm, lai tās absorbē lieko eļļu.

Foto: Ilze Eiduka
10. !!! Pasniedz siltas kopā ar sojas mērci vai saldo čili mērci.