Sākums > Receptes > Uzkodas

Garneles tempurā

2012. gada 22. maijs
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
20 min
1. Traukā ieber Tempuras mīklas maisījumu un pievieno aukstu gāzētu ūdeni.
Foto: Ilze Eiduka
2. Visu labi apmaisa.
3. Mīklai jābūt diezgan šķidrai. Kad tā gatava, to ievieto ledusskapī uz neilgu brīdi!
Foto: Ilze Eiduka
4. Garnelēm noņem čaulu.
5. Tās šķērsām viegli iegriež, tā, lai tās iztaisnotu.
Foto: Ilze Eiduka
6. Kastrolī vai dziļļā pannā ielej eļļu un uzkarsē.
7. Gatavās garneles apviļā miltos, tad mērc Tempuras mīklā un liek cepties eļļā.
Foto: Ilze Eiduka
8. Cep 30 - 60 sekundes.
Foto: Ilze Eiduka
9. Gatavos gabaliņus liek uz salvetēm, lai tās absorbē lieko eļļu.
Foto: Ilze Eiduka
10. !!! Pasniedz siltas kopā ar sojas mērci vai saldo čili mērci.
11. Lai labi garšo!
Uz augšu