Sākums > Receptes > Zupas

Ziemas tomātu zupa

2005. gada 7. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Burkānus sagriež ripiņās un liek vārīties nelielā ūdens daudzumā.
2. Kartupeļus sagriež kubikos un pievieno burkāniem, kad tie jau kādas 5 minūtes vārījušies.
3. Pēc tam sakapā tomātus un liek katlā.
4. Krūtiņu sagriež kubiciņos, sagriež ripiņās puravu un šķēlītēs šmapinjonus, un liek to visu cepties. Kad viss viegli apcepies, liek katlā.
5. Pieliek pupiņas un sāli ar pipariem pēc garšas. Kad tas ir izdarīts, pielej tomātu sulu un atlikušo sulu no tomātiem un liek, lai tā uzvārās.
6. Pēc tam sakapā ķiplokus un ieliek katlā.
7. Kad viss gatavs, var pasniegt. Katrā bļodiņā uzber nedaudz baltmaizes grauziņu, var papildināt skābo krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu