-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Teriyaki lasis
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
250 g laša filejas
-
1 paciņa Teriyaki mērces
-
Kviešu milti vai kartupeļu ciete panēšanai
-
Sāls
-
Melnie pipari
-
Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Laša filejai izņem asakas, nogriež ādu.
-
Fileju sagriež nelielos gabaliņos.
-
Katru gabaliņu apkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm.
-
Katru gabaliņu panē miltos vai kartupeļu cietē.
-
Pannā uzkarsē eļļu un liek cepties panētos laša filejas gabaliņus.
-
Kad lasis apbrūnināts no abām pusēm, katru gabaliņu pārlej ar Teriyaki mērci.
-
!!! Lai katru gabaliņu no abām pusēm maksimāli glazētu ar Teriyaki mērci, vislabāk ir izmantot konditorejas otu.
-
Pasniedz siltu kopā ar dārzeņiem, rīsiem vai nūdelēm pēc izvēles.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs