Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teriyaki lasis

Teriyaki lasis

FOTO: Ilze Eiduka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 250 g laša filejas
  • 1 paciņa Teriyaki mērces
  • Kviešu milti vai kartupeļu ciete panēšanai
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Laša filejai izņem asakas, nogriež ādu.
    Laša filejai izņem asakas, nogriež ādu.

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Fileju sagriež nelielos gabaliņos.
    Fileju sagriež nelielos gabaliņos.

    FOTO: Ilze Eiduka

  3. Katru gabaliņu apkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm.
    Katru gabaliņu apkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm.

    FOTO: Ilze Eiduka

  4. Katru gabaliņu panē miltos vai kartupeļu cietē.
    Katru gabaliņu panē miltos vai kartupeļu cietē.

    FOTO: Ilze Eiduka

  5. Pannā uzkarsē eļļu un liek cepties panētos laša filejas gabaliņus.
    Pannā uzkarsē eļļu un liek cepties panētos laša filejas gaba...

    FOTO: Ilze Eiduka

  6. Kad lasis apbrūnināts no abām pusēm, katru gabaliņu pārlej ar Teriyaki mērci.
  7. !!! Lai katru gabaliņu no abām pusēm maksimāli glazētu ar Teriyaki mērci, vislabāk ir izmantot konditorejas otu.
    !!! Lai katru gabaliņu no abām pusēm maksimāli glazētu ar Te...

    FOTO: Ilze Eiduka

  8. Pasniedz siltu kopā ar dārzeņiem, rīsiem vai nūdelēm pēc izvēles.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes tiramisu

Adventes tiramisu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas