Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pasta ar vistu un spinātiem

2012. gada 4. aprīlis
Foto: TeddyWife
Pagatavošana
35 min
1. Sagatavojam visu nepieciešamo! Tagliatelle vietā var izmantot parastos spagheti makaronus.
Foto: TeddyWife
2. Vistas kājiņas nomazgājam, noņemam ādu un atkaulojam.
Foto: TeddyWife
3. Pannā ielej nedaudz eļļas, uzkarsē to un pievieno vistu, lai tā apbrūninās (3-4min). Beigās pievieno arī sāli, piparus un citas garšvielas (piemēram, speciālās garšvielas vistai).
Foto: TeddyWife
4. Kamēr vista apbrūninās, noskalojam spinātus.
Foto: TeddyWife
5. Kad vista ir apbrūninājusies, pievienojam saldo krējumu un ūdeni, samazinam temperatūru uz plīts un ļaujam lēnām vārīties vismaz 15 min.
Foto: TeddyWife
6. Pa to laiku varam likt uz plīts katlu ar ūdeni priekš makaroniem. Un sākt tos vārīt. Neaizmirstam pievienot arī makaroniem nedaudz sāls. :)
7. Kad makaroni ir gandrīz gatavi, otrā pannā liekam piciņu sviesta, izkausējam to.
Foto: TeddyWife
8. Pievienojam spinātus un maisot karsējam 3-4 min.
Foto: TeddyWife
9. Beigās spinātiem pārlej pāri citronu sulu.
Foto: TeddyWife
10. Makaronus nokāšam, liekam lielākā bļodā iekšā, pievienojam spinātus un pēc tam vistu ar mērci. Visu samaisam.
Foto: TeddyWife
11. Labu apetīti!
Foto: TeddyWife
Uz augšu