Olu kultenis ar Rakveres cīsiņiem

Olu kultenis ar Rakveres cīsiņiem
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • Šķipsna sāls
  • 5 -10 Rakveres cīsiņi
  • 100 g sviesta
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 60 ml piena
  • Siers

Pagatavošana

20 min.
  1. Bļodā sakuļ olas un pievieno sāli. Pievieno pienu, samaisa. Pievieno krējumu, maisa kamēr iegūst viendabīgu masu. Uz pannas izkausē sviestu.
  2. Sagrieztus cīsiņus (~0,5 cm platās šķēlītēs) liek cepties sviestā uz ~ 3 minūtēm.
  3. Cīsiņiem pāri pārlej iegūto olu masu. Cep kamēr gatavs. Visu laiku jāmaisa, lai cīsiņi nepiedegtu.
  4. Kad gatavs, uz silta kulteņa uzliek sieru, lai izkūst.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kristine dugaņeca 2016. gada 16. marts 22:49
Ir loti garsigi tik man nepatika ka vajag likt aihsa sieru jo ilgi jagaid kad iskusis
Gundega Kalniņa 2014. gada 23. janvāris 16:34
ļoti labigaršoja es t novērtētu ar 10 ballēm ja būtu iespējams.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi