Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Brokastis

Olu kultenis ar Rakveres cīsiņiem

Foto: Depositphotos
Pagatavošana
20 min
1. Bļodā sakuļ olas un pievieno sāli. Pievieno pienu, samaisa. Pievieno krējumu, maisa kamēr iegūst viendabīgu masu. Uz pannas izkausē sviestu.
2. Sagrieztus cīsiņus (~0,5 cm platās šķēlītēs) liek cepties sviestā uz ~ 3 minūtēm.
3. Cīsiņiem pāri pārlej iegūto olu masu. Cep kamēr gatavs. Visu laiku jāmaisa, lai cīsiņi nepiedegtu.
4. Kad gatavs, uz silta kulteņa uzliek sieru, lai izkūst.
5. Labu apetīti!
Komentāri (2)
Uz augšu