Biezpiena kēksiņi

2012. gada 21. marts
Foto: Depositphotos
Aromātiski, garšīgi keksiņi, kuru pamatā ir biezpiens un burkāni :)
Pagatavošana
60 min
1. Olas puto ar cukuru, pievieno biezpienu, šķipsniņu sāli. Pievieno izkausētu, atdzesētu sviestu, burkānus un citrona miziņu.
2. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un iejauc šķidrajā masā. Masa sanāk bieza, man šķita par biezu un pievienoju ap 3 ēd. k. krējumu ar kaudzi. Tas jāskatās cik bieza masa, tas atkarīgs no biezpiena mitruma.
3. Liek formiņās un cep 180 grādos ~40 min. Skatās, kad paliek brūni, man tas aizņēma tieši 40 minūtes.
4. Pasniedzot var pārkaistīt ar pūdercukuru :)
5. Lai labi garšo!
Uz augšu