Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Vilnis Salzemnieks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kas tu par gatavotāju ja nezini elementāras lietas , pareizu produktu apstrādes secību. Ka mērces pagatavošana sākas ar sīpola cepšanu un tad tikai tiek pievienota maltā gaļa un pārējās sastāvdaļas. Rezultāts ir būtiski atšķirīgs jo sīpoli nav sacepušies . Ja dara kā norādījis šis autors viss sanāk vārīts un mērcei pilnīgi cita struktūra kā vajadzīgs Boloņas mērcei.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Normunds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies,sanāca garšīgi.Tomātu mērci gan prasās likt pirms konservētajiem tomātiem un nedaudz pakarsēt,bet tā jau gaumes lieta.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes