Siera kūka ar cepumiem

Siera kūka ar cepumiem
Foto: Depositphotos.com
Vēl aizvien siera kūkas ir iecienītas gandrīz ik katrā virtuvē un šīs kūkas piekritēju kļūst arvien vairāk. Ne sarežģīti, ne arī dikti laikietilpīga pagatavošana. Ķeramies klāt!

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Selgas cepumu
  • 1.5 ēd. k. sviesta
  • 500 g maskarpone siera
  • 2 tējk. cukura
  • 2 ēd. k. miltu
  • 200 g skābā krējuma
  • 2 olas
  • Vaniļas cukurs

Pagatavošana

80 min.
  1. Cepumus sadrupina un izkausē sviestu. Cepumus ar sviestu sajauc un ieber formā kur ceps torti.
  2. Bļodā ieliek maskarpone sieru, pieber cukuru, miltus un nedaudz vaniļas cukura. Visu kārtīgi sajauc un pieliek skābo krējumu.
  3. Tad liek klāt olu, kārtīgi samaisa un tad liek otru olu. Gatavo masu liek formā virs cepumiem
  4. Cep 160 grādos 50 minūtes. Kad kūka gatava, tad ņem ārā, lai atdzesētos.
  5. Kad kūka atdzisusi, tad rotā ar ogām vai ievārijumu.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Anete Ārgale 27. marts 21:21
Ļoti nepilnīga recepte. Krējumu vispār vajag labi, ja pusi no tā, savādāk kūka garšos pēc krējuma, ne siera kūkas, un cukuru noteikti kādas 10x vairāk, jo ļoti bezgaršīga sanāca. Man nepatika, ļoti negaršīga.
Daiga 2016. gada 2. septembris 19:31
Mums arī sanāca ļoti garšīga!!! es gan cepumu kārtai sastāvdaļas ņēmu dubultīgi,lai augstāka cepumu kārta.
miss_lelde 2016. gada 20. februāris 20:07
vienkārša recepte un labs iznākums.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi