Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu sacepums ar anšoviem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 kg kartupeļi
  • 500 g sīpoli
  • 1 ēd. k. dažādu sakapātu zaļumi (petersīlis u.c)
  • 10 olīvas melnas
  • 1 ēd. k. kaperi
  • 6 filejas anšovi
  • 5 -6 ēd. k. baltvīns
  • Mazliet olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Sajauc 3 ēd. k. eļļu ar zaļumiem.
  2. Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež plānās šķēlēs.
  3. Nomizo sīpolus, nomazgā un sagriež ļoti plānās šķēlītes, tad sagriež mocarella.
  4. Ielej nedaudz eļļu cepamā traukā un sakārto kartupeļus un sīpolus, sasmalcinātas olīves, kaperus nomazgātus un nosusinatus, mocarellu un anšovus un parlej ar garšaugu eļļu. Pievieno sāli un piparus.
  5. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 45 minūtes, līdz zeltaina garoza būs izveidojusies. Ja cepšanas laikā dārzeņi paliek pārāk sausi, apslaka ar dažam ēd. k. vīna.
  6. Recepte ir aizguta no Guida cucina (Italija)
  7. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas