Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Glazēta cūkgaļas fileja itāļu mērcē

2012. gada 17. februāris
Foto: Spilva
Receptes un foto autore Viktorija Puķe
Pagatavošana
50 min
1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
2. Ķiploku sasmalcina un sajauc kopā
3. ar visām mērces sastāvdaļām.
4. Gaļu attīra no plēvēm, apkaisa ar sāli un pipariem. Pannu uzkarsē un apcep gaļu no abām pusēm.
5. Cepešpannu izklāj ar cepampapīru. Pārliek gaļu uz cepešpannas un apsmērē ar sagatavoto marinādi.
6. Ieliek pannu cepeškrāsnī un cep ~20 min līdz gaļa ir gatava, ik pa brīdim apsmērējot ar marinādi.
7. Izņem gaļu no krāsns un ietin follijā vismaz uz 20 min.
8. Pasniedz sagiežot gabalos un pārlejot ar atlikušo marinādi.
9. Lai labi garšo!
Uz augšu