-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Glazēta cūkgaļas fileja itāļu mērcē
Receptes un foto autore Viktorija Puķe
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 g - 1 cūkgaļas fileja
-
Marinādei:
-
125 ml Spilvas Premium Itāļu mērces
-
2 daiviņas ķiploka
-
Svaigi malti pipari
-
2 tējk. Spilvas sinepes ar graudiņiem
-
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
50 min.
-
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
-
Ķiploku sasmalcina un sajauc kopā
-
ar visām mērces sastāvdaļām.
-
Gaļu attīra no plēvēm, apkaisa ar sāli un pipariem. Pannu uzkarsē un apcep gaļu no abām pusēm.
-
Cepešpannu izklāj ar cepampapīru. Pārliek gaļu uz cepešpannas un apsmērē ar sagatavoto marinādi.
-
Ieliek pannu cepeškrāsnī un cep ~20 min līdz gaļa ir gatava, ik pa brīdim apsmērējot ar marinādi.
-
Izņem gaļu no krāsns un ietin follijā vismaz uz 20 min.
-
Pasniedz sagiežot gabalos un pārlejot ar atlikušo marinādi.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs