Sākums > Receptes > Salāti

Rukola ar tīģergarnelēm

2012. gada 6. februāris
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
10 min
1. Pagatavo mērci. Olīveļļai pievieno izspiestu citrona sulu.
2. Tad pievieno cukuru, sāli un piparus, to visu samaisa un atstāj.
3. Nomazgā un pārlasa rukolu, un atstāj, lai notek ūdens.
4. Uzkarsē pannu ar taukvielām un liek cepties iepriekš apstrādātas garneles, pievienojot mazliet sāli un svaigi spiestās apelsīnu sulas. Apcep no abām pusēm, lidz zeltainai krāsai.
5. Traukā samaisa rukolu ar mērcīti.
6. Tad izliek porciju uz šķīvja, apkārt izkārto garneles un ķiršu tomātiņus, kuri ir pārgriezti uz pusēm, pārlej mazliet ar to suliņu, kurā cepa garneles, tad pārkaisa ar rīvētu parmezāna sieru, ciedru riekstiem un uzliek dažus gabaliņus Fetas siera.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu