1. Sāk ar ķirbju vārīšanu. Kad izdarīts, veido mīklu.
2. Sajauc miltus un sāli bļodā. Smalki sagriež sviestu un ieberž miltos, sajauc ar pirkstu galiem, lai mīkla iegūtu formu.
3. Pievieno olu un maisa, līdz sajaucās, tad pievieno pietiekami daudz ūdens (ja nepieciešams), lai izveidotos kā mīkla.
4. Ietin plastmasas plēvītē, tad atdzesē mīklu ledusskapī vismaz 30 minūtes.
5. Gatavo pildījumu. Sagriež vārīto ķirbi pārtikas procesorā, tad pievieno citronu miziņas, cukuru, kanēli, olu dzeltenumus un mandeles. Smalcina līdz iegūst viendabīgu mazu (ja vajadzīgs, pievieno nedaudz ūdens), tad ievieto maisījumu bļodā.
6. Izņem mīklu no ledusskapja un izveļ uz viegli miltotas darba virsmas. Izrullē mīklu ļoti plānā kārtā.
7. Izspiež aplīšus - izmanto stikla glāzi vai mīklas griezēju.
8. Liek tējkaroti (vai ēdamkaroti) pildījuma uz vienu pusi no mīklas tad pārloka mīklu pāri un izspiez mīklu vēlreiz ar formu, lai veidotu pusmenēsi.
9. Ja nepieciešams - aizlipinātās vietas kārtīgi nostiprina nospiežot ar dakšiņas zariem
10. Cep uzkarsētā tās uzkarsētā eļļā līdz kļūst brūnas vai cepeškrāsnī 200 C apmēram 40 min.
11. Sajauc pūdercukuru ar kanēli ,un kad azevias ir atdzisušas, apviļā cukura maisījumā un pasniedz.