Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pankūkas ar šķiņķi un sieru

Pankūkas ar šķiņķi un sieru

FOTO: Madara Upeniece

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 400-500 ml piena
  • 2 olas
  • 1 tējk. cukura
  • 1/2 tējk. sāls
  • Pildījumam:
  • Siers
  • Šķinķis
  • Pētersīļi (vai citi zaļumiņi)
  • Saldais krējums
  • Ananāsi
  • Eļļa (pankūku cepšanai)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Milti, piens, olas, sāls un drusku cukuriņš - taisa mīklu un cepa plānās, lielās pankūkas!
  2. Kad pankūkas saceptas, ņem vienu un tai virsū liek šķiņķa šķēlīti, siera šķēlīti un aizrullē ciet...un tā visas pārējās...
  3. Ņem stikla trauku, ieber mazliet ananasa gabaliņus, tad krāmē rindiņā sarullētās pankūkas, virsū atkal var uzbērt ananasa gabaliņus.
  4. Sarīvē sieru, klāt pielej saldo krējumu, pieber sasmalcinātus zaļumiņus un mazliet garšvielas - sāli vai kā es sadrupināju pusīti no maggi kubiciņa! Samaisa un lej virsu uz pankūciņām, tad krāmē otro rindu ar pankūciņām, un arī virsū uzber ananasus un pārlej ar sieru un saldo krējuma maisījumu!
  5. Liek cepeškrāsnī 180 - 200 grādiem, uz kādām 15 min., tā, lai siers ir izkusis un viss smuki pasautējies.

    Lai labi garšo!
    Liek cepeškrāsnī 180 - 200 grādiem, uz kādām 15 min., tā, la...

    FOTO: Madara Upeniece

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas