Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pankūkas ar šķiņķi un sieru

2012. gada 11. janvāris
Foto: Madara Upeniece
Pagatavošana
120 min
1. Milti, piens, olas, sāls un drusku cukuriņš - taisa mīklu un cepa plānās, lielās pankūkas!
2. Kad pankūkas saceptas, ņem vienu un tai virsū liek šķiņķa šķēlīti, siera šķēlīti un aizrullē ciet...un tā visas pārējās...
3. Ņem stikla trauku, ieber mazliet ananasa gabaliņus, tad krāmē rindiņā sarullētās pankūkas, virsū atkal var uzbērt ananasa gabaliņus.
4. Sarīvē sieru, klāt pielej saldo krējumu, pieber sasmalcinātus zaļumiņus un mazliet garšvielas - sāli vai kā es sadrupināju pusīti no maggi kubiciņa! Samaisa un lej virsu uz pankūciņām, tad krāmē otro rindu ar pankūciņām, un arī virsū uzber ananasus un pārlej ar sieru un saldo krējuma maisījumu!
5. Liek cepeškrāsnī 180 - 200 grādiem, uz kādām 15 min., tā, lai siers ir izkusis un viss smuki pasautējies.

Lai labi garšo!
Foto: Madara Upeniece
Uz augšu