2. Sīpolu sagriež pusgredzenos, ķiploku izspiež caur spiedi, pievieno vistai.
3. Garšvielas, saldo krējumu un majonēzi arī pievieno vistai, izmaisa.
4. Bļodu pārsedzam ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 1 stundu.
Foto: Receptes.lv
5. Pēc tam šo visu liek burkā, apsedz ar folija gabaliņu kā ar vāku.
6. Liekam aukstā cepeškrāsnī un ieslēdzam ap 18-200 grādus. Par vistu aizmirstam uz 1 stundu 30 minūtēm.
Foto: Receptes.lv
7. Pēc tam vistu izņemam no burkas. Izveidojies ir šķidrumiņš, kas pēc tam saželē,to var kaut kā izmantot, ja ir vēlēšanās. Vista sanāk ļoti maiga, sulīga un garda. Arī pagatavošana ir vienkārša.
8. Ja nevēlamies treknu vistu, tad var pievienot tikai garšvielas un sīpolus, ķiplokus. Bez majonēzes un saldā krējuma var iztikt, tad sautēsies savā sulā.