Sākums > Receptes > Deserti

Debešķīgais rafaello

2011. gada 29. decembris
Foto: Liene Pētersone
Pagatavošana
90 min
1. Sviestu un iebiezināto pienu ieliek bļodā. Bļodiņu liek katliņā ar ūdeni (ūdens peldē) un, regulāri maisot, karsē.
2. Tad pievieno kokosriekstu skaidiņas un maisa vēl 3-4 minūtes. Pēc tam bļodu izņem no ūdens peldes un liek uz stundu vēsā vietā.
3. Maskarpones sieru sajauc ar medu. Šo masu sajauc ar jau atdzisušo masu.
4. Apgrauzdē mandeles, atdzesē.
5. Ievieto mandeli mazā porcijā masas, tad veido vēlamā izmēra bumbiņu, kuru pēc tam apvārta kokosriekstu skaidiņās.
6. Gatavās bumbiņas novieto vēsā vietā nu pēc 3-4 stundām bauda supergaršīgos kārumus :)
Uz augšu