Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Debešķīgais rafaello

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g kokosriekstu skaidiņas (plus vēl kokosriekstu skaidiņas Rafaello apvārtīšanai)
  • 200 g Maskarpones siers
  • 200 g sviests
  • 1 bundža iebiezinātais piens (ar cukuru)
  • 3 tējkarotes medus
  • 100 g mandeles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Sviestu un iebiezināto pienu ieliek bļodā. Bļodiņu liek katliņā ar ūdeni (ūdens peldē) un, regulāri maisot, karsē.
  2. Tad pievieno kokosriekstu skaidiņas un maisa vēl 3-4 minūtes. Pēc tam bļodu izņem no ūdens peldes un liek uz stundu vēsā vietā.
  3. Maskarpones sieru sajauc ar medu. Šo masu sajauc ar jau atdzisušo masu.
  4. Apgrauzdē mandeles, atdzesē.
  5. Ievieto mandeli mazā porcijā masas, tad veido vēlamā izmēra bumbiņu, kuru pēc tam apvārta kokosriekstu skaidiņās.
  6. Gatavās bumbiņas novieto vēsā vietā nu pēc 3-4 stundām bauda supergaršīgos kārumus :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas