Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
e
endrijs mauritis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super paldies fantastiska kūka sanāca.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
No trauka neizdevās izdabūt, jo cepumu masa pieaugusi stikla traukam. Kadu trauku Jūs lietojāt un kā izņēmāt?
Garšas novērtējums - pārāk trekna, bet nu ta ir gaumes lieta protams.
Un kādēļ gan sastāvdaļu sarakstā parādās broileru masa?? (šo mums pietika attapības nepievienot)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
marta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bija vietkārši ideala kūka :)
Ņam Ņam !!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes