Mana pica

2005. gada 6. maijs
Foto: Maija Zvirbule
Pagatavošana
60 min
1. Samīca viendabīgā masā visas mīklas sastāvdaļas. Var taisīt vienu lielu vai divas mazākas picas.
2. pildījumam picu apsmērē ar tomātu mērci, uz picas kārto strēmelītēs sagrieztu šķiņķi, sagrieztu papriku (vēlams ņemt zaļo, lai pica izskatās krāsaināka), tomātu šķēlītes. Visu bagātīgi apkaisa ar rīvēto sieru un uzdrupina kaltētu baziliku.
3. pildījumam picu apsmērē ar olīveļu un apkaisa ar baziliku (var izmantot arī pesto mērci), uzklāj vītinātā šķiņķa strēmelītes, mozarella vai mārlpils siera kubiciņus, tomātu šķēlītes. Apkaisa visu ar rīvētu sieru un oregano.
4. Atšķīrībā no rauga mīklas, šī cepjot neuzpūšas un paliek plāna, tādēļ labi, ja ir sātīgs pildījums.
Uz augšu