Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Haizivs steiks

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Haizivs steiks vai fileja
  • Majonēze
  • Ķiploki
  • Sīpols
  • Pētersīļi
  • Loki
  • Citrons vai laims
  • Zivju garšvielas
  • Eļļa
  • Sojas mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Iepriekšējā vakārā atbrīvoju steiku no ādas un steiku iemarinēju majonēzē ar zivju garšvielu. Nākamajā dienā ietinam folijā un liekam cepeškrāsnī 200 grādos.
  2. Pa to laiku sataisam marinādīti - saspiestas 3 daiviņas ķiploka, smalki sarīvēts pussīpols, pusglāze smalki sagriezta pētersīļa, tējkarote eļļas, ēdamkarote sojas mērces un izspiests citrons vai 2 laimi.
  3. Kad steiks ir 30 minūtes cepies, attinam vaļā foliju un pārlejam ar sagatavoto marinādi, satinam un liekam atpakaļ sautēties līdz gatavs - gatavību pārbaudam ar dakšiņu.
  4. Pasniedz ar sautētiem dārzeņiem vai kartupeļiem- pēc pašu ieskatiem!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas