Komentāri
11
Jaunākie
Vecākie
Es to pierakstiju savā recepšu grāmatinā
Vērtējums
Atbildēt
Kūka par cietu, jo pārkarsē masu katliņā. Masai jākļūst karamelīgai, bet ne pārāk biezai. Labāk lai gaišāka nekā par cietu.
Vērtējums
Atbildēt
nezinu kapeec, man nekaadi nesanaak miiksta, kaa torte, lai vareetu eest ar karoti, bet taa peec garshas tieshaam ir kaa medus kuuka. pasakiet luudzu ko dariit, lai biskviits buutu miiksts???? PILDIIJUMU ES NEZEELOJU
Vērtējums
Atbildēt
!!! Olas nedrīkst pievienot karsēšanās posmā, viņas "izvārās" un sabojā visu masu, tās jāpievieno vēsai masai vēlāk!
Vērtējums
Atbildēt
Es dievinu s kuku un pie tam es ar savu draudzeni tasam jau nez kuro reizi!!!
Vērtējums
Atbildēt
un kur tad viena glaze cukura izpaliek???
Vērtējums
Atbildēt
IISSTA MEDUS KUUKA!
http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/tortes-un-kukas/viramates-medus-kuka/
http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/tortes-un-kukas/viramates-medus-kuka/
Vērtējums
Atbildēt
Uzmanību! Produkts var saturēt medu!
Vērtējums
Atbildēt
paldies,fantastiski viegli
Vērtējums
Atbildēt
Nesarežģīta un ļoti,ļoti garšīga.
Cepu jau kuro reizi tikai šo!!!
Cepu jau kuro reizi tikai šo!!!
Vērtējums
Atbildēt
jauka un garsiga medus kuka izmegini ;250 gr sviesta,,250 gr cukura,, 3 olas 250 gr medus -samaisa visu ,un udens pelde uzliek varities uz lenas uguns 1 st ,tad pievieno sodu 15 gr un citron skabi 2 gr un kad masa sak celties audsa ,nonem no plits un ieliek mikseri pievienojot miltus izsijatus 800 gr un samaisa ,izveltne uz pannas un cep 10 min , pildijumam , vanilas krems ,putu krejums , skabais krejums un puder cukurs Garsigi un atri
Vērtējums
Atbildēt