Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
11
Jaunākie Vecākie
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es to pierakstiju savā recepšu grāmatinā
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
F
Fiona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kūka par cietu, jo pārkarsē masu katliņā. Masai jākļūst karamelīgai, bet ne pārāk biezai. Labāk lai gaišāka nekā par cietu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
velta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nezinu kapeec, man nekaadi nesanaak miiksta, kaa torte, lai vareetu eest ar karoti, bet taa peec garshas tieshaam ir kaa medus kuuka. pasakiet luudzu ko dariit, lai biskviits buutu miiksts???? PILDIIJUMU ES NEZEELOJU
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Viktorija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
!!! Olas nedrīkst pievienot karsēšanās posmā, viņas "izvārās" un sabojā visu masu, tās jāpievieno vēsai masai vēlāk!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
T
Tene Kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es dievinu s kuku un pie tam es ar savu draudzeni tasam jau nez kuro reizi!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
signe
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
un kur tad viena glaze cukura izpaliek???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
es
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
IISSTA MEDUS KUUKA!

http://virtuve.calis.lv/receptes/miltu-izstradajumi/tortes-un-kukas/viramates-medus-kuka/
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
es
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uzmanību! Produkts var saturēt medu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ingrida
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
paldies,fantastiski viegli
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nesarežģīta un ļoti,ļoti garšīga.
Cepu jau kuro reizi tikai šo!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anna klimchuk
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
jauka un garsiga medus kuka izmegini ;250 gr sviesta,,250 gr cukura,, 3 olas 250 gr medus -samaisa visu ,un udens pelde uzliek varities uz lenas uguns 1 st ,tad pievieno sodu 15 gr un citron skabi 2 gr un kad masa sak celties audsa ,nonem no plits un ieliek mikseri pievienojot miltus izsijatus 800 gr un samaisa ,izveltne uz pannas un cep 10 min , pildijumam , vanilas krems ,putu krejums , skabais krejums un puder cukurs Garsigi un atri
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes