Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
21
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Dzinta Jākobsone
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uz 1l marinādes vajag 40g želantīna.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Galarezultāts sanāk nenormāli sāļš. Ieēst tādu nav iespējams.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
MARUTA GRĪNBERGA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
uz 10 gb 0,5 l burciņām nepieciešams:1.5l ūdens;100gr želantīna;3 ēd.kar.sals;6 ēd.kar.cuk.;2 ēd.kar. esence. 25 gadi manai receptei
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Dzintra Kalnišķe
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ak Dievs, nu cik gadu jau stāv tā nepareizā recepte!! Vai nu aizvāciet vai izlabojiet !!!
Vērtējums
I
Ināra Dūda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man 20grami želantīna uz litru ūdens nu gan ir par maz!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lāsma Riekstiņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man šitie ļoti garšoja un kaimiņiem arī. Tieši ar tādu sāls un cukura proporciju. Šito proporciju izmantoju arī sēnes marinējot. Sanāca ļoti labas. Labākie iznākumi mana mūžā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lielākoties receptes ir lietotāju pievienotas. Konkrētajā receptē autors izmanto 4 ēd. k. sāls un 2 ēd. k. cukura, bet visticamāk tāda ir viņa gaume. Šī nav kļūda, kas radusies pievienojot recepti, arī pagatavošanā autors minējis šo pašu sāls un cukura daudzumu.
Protams, kādam patīk saldenāki tomāti želejā, attiecīgi cukuru liekot vairāk kā sāli, bet arī tas ir gaumes jautājums.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zinta Zaviļeiska
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Drausmas!
Pārlasiet, pirms publicējiet! Sāļāks par sāļu!!!
Filtrējiet proporcijas!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
F
Frīdis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visiem kam nav slinkums publicē savas receptes , lielā daļa no viņām ir pilnīgi brāķi . Ja pats nedomās līdzi - kas ir kas - var iebraukt krietnās auzās !
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
es
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
izklausas garsigi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Guna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Receptē marinādei sāls ar cukuru vietām samainīts, man sanāca sāļi... Cukurs- 4 ēdamkarotes un sāls-2 ēdamkarotes uz 1l ūdens jāliek
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tomātus želejā nekad negāž otrādi! ar to jau želeja atšķiras no parastas marinādes. tas tā kā būtu jāzin!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lindija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vakar gatavoju. Kamēr atgriezos no plīts man ūdens katlā sterelizējot pilnas burciņas uzvārījās. Domāju ka nu beigas, jāliek vis laukā, bet riskēju vēl uz nakti ielikt ledusskapī. No rīta želeja kā akmens :))) Vis izdevās!!! Kaut vai katlā vis vārījās..Želantīns laikam neuzvaras kaut vai katlā vārās...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ingrida
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ideāli ir ūz 1l ūd. 4ēdk. cukurs.2ēdk. sāls,1,5 tējk,esence,tomātiem vairāk cukuru,tad garšīgāki.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
T
Tas
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
No šīs receptes navar saprast cik jāliek etiķis.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gunta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sāls par daudz,kaut gan tas pēc garšas!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Ra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es sīpolus pēc sagriešanas ieberu karstā ūdenī un uzvāru, tad tie ir maigāki un vecākiem cilvēkiem vieglāk sakožami. Kraukšķigi ir tāpat.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nekad nekarsēju augstākā temperatūrā par 85 grādiem un ne jau burciņā (tām uzreiz lieku mazliet piegrieztus vāciņus), bet karsējamā ūdenī. Viss stāv lieliski.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vilnis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nevar jau marinādei BURCIŅĀ ļaut vārīties.Želantins VAIRS nesarec. Tikai ūdeni katlā ~95 grādi . Pārbaudīts
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mani izbrīna tikai tas, ka jāpanāk marinādes uzvārīšanās. Cik man zināms, tad želantīns nesarec, ja tas dabū uzvārīties.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
santa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja slinkums gatavot,loti arsigi tomati zeleja ir KOK firmai,puslitra burcina maksa 86santimi,bet garsa neatskiras no vecmaminas gatavotiem.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tomāti želejā - pilnīga ņamma!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes