Komentāri
21
Jaunākie
Vecākie
Uz 1l marinādes vajag 40g želantīna.
Vērtējums
Atbildēt
Galarezultāts sanāk nenormāli sāļš. Ieēst tādu nav iespējams.
Vērtējums
Atbildēt
uz 10 gb 0,5 l burciņām nepieciešams:1.5l ūdens;100gr želantīna;3 ēd.kar.sals;6 ēd.kar.cuk.;2 ēd.kar. esence. 25 gadi manai receptei
Vērtējums
Atbildēt
Ak Dievs, nu cik gadu jau stāv tā nepareizā recepte!! Vai nu aizvāciet vai izlabojiet !!!
Vērtējums
Man 20grami želantīna uz litru ūdens nu gan ir par maz!
Vērtējums
Atbildēt
Man šitie ļoti garšoja un kaimiņiem arī. Tieši ar tādu sāls un cukura proporciju. Šito proporciju izmantoju arī sēnes marinējot. Sanāca ļoti labas. Labākie iznākumi mana mūžā.
Vērtējums
Atbildēt
Lielākoties receptes ir lietotāju pievienotas. Konkrētajā receptē autors izmanto 4 ēd. k. sāls un 2 ēd. k. cukura, bet visticamāk tāda ir viņa gaume. Šī nav kļūda, kas radusies pievienojot recepti, arī pagatavošanā autors minējis šo pašu sāls un cukura daudzumu.
Protams, kādam patīk saldenāki tomāti želejā, attiecīgi cukuru liekot vairāk kā sāli, bet arī tas ir gaumes jautājums.
Protams, kādam patīk saldenāki tomāti želejā, attiecīgi cukuru liekot vairāk kā sāli, bet arī tas ir gaumes jautājums.
Vērtējums
Atbildēt
Drausmas!
Pārlasiet, pirms publicējiet! Sāļāks par sāļu!!!
Filtrējiet proporcijas!!!
Pārlasiet, pirms publicējiet! Sāļāks par sāļu!!!
Filtrējiet proporcijas!!!
Vērtējums
Atbildēt
Visiem kam nav slinkums publicē savas receptes , lielā daļa no viņām ir pilnīgi brāķi . Ja pats nedomās līdzi - kas ir kas - var iebraukt krietnās auzās !
Vērtējums
Atbildēt
izklausas garsigi
Vērtējums
Atbildēt
Receptē marinādei sāls ar cukuru vietām samainīts, man sanāca sāļi... Cukurs- 4 ēdamkarotes un sāls-2 ēdamkarotes uz 1l ūdens jāliek
Vērtējums
Atbildēt
Tomātus želejā nekad negāž otrādi! ar to jau želeja atšķiras no parastas marinādes. tas tā kā būtu jāzin!
Vērtējums
Atbildēt
Vakar gatavoju. Kamēr atgriezos no plīts man ūdens katlā sterelizējot pilnas burciņas uzvārījās. Domāju ka nu beigas, jāliek vis laukā, bet riskēju vēl uz nakti ielikt ledusskapī. No rīta želeja kā akmens :))) Vis izdevās!!! Kaut vai katlā vis vārījās..Želantīns laikam neuzvaras kaut vai katlā vārās...
Vērtējums
Atbildēt
ideāli ir ūz 1l ūd. 4ēdk. cukurs.2ēdk. sāls,1,5 tējk,esence,tomātiem vairāk cukuru,tad garšīgāki.
Vērtējums
Atbildēt
No šīs receptes navar saprast cik jāliek etiķis.
Vērtējums
Atbildēt
sāls par daudz,kaut gan tas pēc garšas!!!!
Vērtējums
Atbildēt
Es sīpolus pēc sagriešanas ieberu karstā ūdenī un uzvāru, tad tie ir maigāki un vecākiem cilvēkiem vieglāk sakožami. Kraukšķigi ir tāpat.
Vērtējums
Atbildēt
Nekad nekarsēju augstākā temperatūrā par 85 grādiem un ne jau burciņā (tām uzreiz lieku mazliet piegrieztus vāciņus), bet karsējamā ūdenī. Viss stāv lieliski.
Vērtējums
Atbildēt
Nevar jau marinādei BURCIŅĀ ļaut vārīties.Želantins VAIRS nesarec. Tikai ūdeni katlā ~95 grādi . Pārbaudīts
Vērtējums
Atbildēt
Mani izbrīna tikai tas, ka jāpanāk marinādes uzvārīšanās. Cik man zināms, tad želantīns nesarec, ja tas dabū uzvārīties.
Vērtējums
Atbildēt
Ja slinkums gatavot,loti arsigi tomati zeleja ir KOK firmai,puslitra burcina maksa 86santimi,bet garsa neatskiras no vecmaminas gatavotiem.
Vērtējums
Atbildēt
Tomāti želejā - pilnīga ņamma!
Vērtējums
Atbildēt