Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
5
Jaunākie Vecākie
R
Rihards Veide
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
"Atceries – jo ilgāk aknas sautē, jo cietākas tās kļūst." - komentārs no žurnāla "Četras Sezonas"
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sintija strausa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
manupraat taa akna ir jaaapcep un tad jaasaute,pielejot uudeni.peec tam var likt keejumu un citas sast.dalas.....peec siis manas apgreidotaas receptes,sanaaca miikstas akninas.....un loti garda meerciite
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sintija strausa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte nav slikta,tikai aknina man cieta sanaaca.varbuut kko nepareizi dariiju!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rihards
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tāpēc, ka viņas apcep un tad sanāk ka jānogriež uguns zemāk un jāsautē ar to krējumu utt...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
x
x
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kápéc sanak cietas tás aknas? Nesaprotu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes