1. Sagriežam sīpolus mazās daļiņās
2. Sagriežam aknas mazos gabaliņos
3. Sākam sildīt pannu un uzlejam eļļu
4. Saberam virsū sīpolus, lai uz lēnas uguns gatavojās
5. Kad sīpoli sāk palikt drusciņ brūni, pievienojam mazliet sojas mērces
6. Salikam uz pannas sagrieztās aknas un aizveram pannu ar vāku
7. Cepam visu kamēr nav nevienas rozīgas (jēlas) aknas
8. Uzlejam virsū krējumu un majonēzi
9. Drusciņ pacepam un pamaisam
10. Uzberam virsū garšvielas
11. Samaisam, pielejam sojas mērci un uzberam pa virsu miltus
12. Kārtīgi samaisam un atstājam uz apmēram 10 minūtēm.
13. Kamēr gatavojās, ik pa brītiņam samaisam, lai pārliecinātos ka neveidojās miltu pikas
15. 10 minūtes, ēdiens ir gatavs
16. Griežam nost uguni un servējam
17. Derēs kā pie kartupeļiem, tā arī piemēram pie griķiem.
19. Sagrieztie sīpoli

Foto: DOBERMAN
20. Garšvielas

Foto: DOBERMAN
21. Sagrieztās aknas

Foto: DOBERMAN
22. Ceptie sīpoli

Foto: DOBERMAN
23. Aknas uz sīpoliem

Foto: DOBERMAN
24. Garšvielu maisījums

Foto: DOBERMAN
25. Milti

Foto: DOBERMAN
26. Viss apbērts ar miltiem

Foto: DOBERMAN
27. Viss samaisīts cepšanas gaitā

Foto: DOBERMAN
28. Viss gatavs

Foto: DOBERMAN