Golfera launags

Sastāvdaļas

  • 200 g viegli apceptu maltās gaļas bumbiņu (vai medījuma gaļas bumbiņu, jēra gaļas bumbiņu)
  • 3 - 4 ēd. k. Spilvas Balzamiko mērces
  • 100 g Spilvas majonēzes

Pagatavošana

30 min.
  1. Pagatavo mērci, sajaucot kopā majonēzi un Spilvas Balzamiko mērci. Ja nepieciešams, pievieno sāli un melnos piparus.
  2. Pievieno mērci katrā trauciņā vai sajauc sagatavotās kokteiļa gaļas bumbiņas kopā ar mērci.
  3. Noderīga informācija:
  4. Papildiniet šo lenča delikatesi ar svaigiem salātiem un svaigu maizi;
  5. Var pasniegt arī pie aukstiem makaroniem.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi