Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Pārgājiena zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 3 kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 1 bundža skumbrijas eļļā
  • 4 ēdamkarotes tomātu mērces
  • Svaigi zaļumi pēc garšas
  • Garšvielas:
  • Sāls, pipars (melnais/baltais), koriandrs, kurkuma, baziliks
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sīpolus, kartupeļus, burkānus sagriež kubiņos. Piparus nedaudz sadauza piestā, lai sašķiļas, tad labāka garša.
  2. Liek vārīties ūdeni, pievieno sāli, piparus, koriandru un baziliku. Kad ūdens ir uzvārījies pievieno sīpolu un burkānus.
  3. Kad burkāni un sīpoli nedaudz pavārījās pievienojam kartupeļus un 4 ēdamkarotes tomātu mērces, smalki sagrieztus lociņus un pusi tējkarotes kurkuma. Kad kartupeļi jau ir pus gatavi pievieno skumbriju eļļā, iepriekš ar dakšu var saspaidīt. Vāra līdz kartupeļi gatavi.
  4. Vis labāk garšo uz ugunskura gatavota zupa.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas