Sākums > Receptes > Zupas

Harčo garšīgais

2011. gada 21. jūlijs
Foto: Shutterstock.com
Pagatavošana
140 min
1. Uzliekam vārīties ūdeni kopā ar gaļu, kas ir sagriezta šaurās strēmelēs, iemetam piparus.
2. Smalki sagriežam sīpolus, liekam uz pannas un apcepam, pievienojam sarīvētu burkānu, apcepam kopā ar sīpoliem.
3. Pievienojam sagrieztās plūmes, hmeli -suneli, maltos piparus, sasmalcinātos riekstus un visu samaisām.
4. Pievienojam tomātu pastu, pārmaisām un pielejam ūdeni tik daudz, lai varētu mazliet pasautēt sīpolus ar burkāniem.
5. Kad gaļa (apmēram pēc 1 h) ir gatava, liekam klāt katlā no pannas sautējumu, vārām kādas 10 minūtes.
6. Pievienojam rīsus, ķiplokus (visu čemuru), buljona kubiņus, adžiku un vārām zupu līdz rīsi ir gatavi.
7. Liekam klāt zaļumus (pētersīļus, lociņus , dilles). Atstājam, lai zupa ievelkas, kādas 10 minūtes.
8. Lejam zupas šķīvī, iebiezinām ar krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu