Sākums > Receptes > Salāti

Kuskuss turku gaume

2011. gada 19. jūlijs
Foto: Shutterstock.com
Ātri pagatavojama, veselīga un viegla maltīte, kurai kuskuss piešķir sātīgumu, sniedzot nepieciešamo enerģijas devu. Ātri, vienkārši un gardi!
Pagatavošana
15 min
1. Kuskusu ieber katlā un aplej ar verdošu ūdeni, uzliek vāku, lai 5 min. ievelkas. Nomazgā dārzeņus un zaļumus, visu sasmalcina un bļodā samaisa.
2. Olīveļļu, tomātu pastu, citrona sulu un garšvielas samaisa atsevišķā bļodā.
3. Kuskusu ieber oliveļļas maisījumā un labi samaisa, pieber klāt dārzņus un zaļumus, vēlreiz samaisa un liek ledusskapi uz pusstundu ievilkties un atdzesēties.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu