Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābola kanēļkūkas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 240 ml piena
  • Karote cepamais pulveris
  • Šķipsna sāls
  • 55 g sviests
  • 85 g brūnais cukurs
  • 2 olas
  • 285 g milti
  • 1 ābols vai 140 g zemenes
  • 1 tēj k. kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Cepešpannā ievieto papīra veidnes. Ieslēdz plīti (200 C). Katliņā izkausē sviestu un mazliet atdzesē.
  2. Bļodā iesijā miltus, cepamo pulveri, sāli, cukuru un samaltu kanēli un visu samaisa.
  3. Citā bļodā iesit olas. Pielej pienu un sakuļ kopā ar olām. Tam visam pievieno kausētu sviestu.
  4. Ābolu nomizo vai zemenes un sagriež gabaliņos. Tos līdz ar pārējām sastāvdaļām un olu maisījumu pievieno miltiem.
  5. Visu sakuļ, tad ar karoti masu liec kūciņu veidnēs. Ievieto cepeškrāsnī un cep 25 vai 30 min.
  6. Kūkas ir gatavas, kad tās ir piebriedušas, kļuvušas stingras un zeltaini brūnas. Atdzesēšanai tās saudzīgi pārvieto uz stiepļu režģa (nav obligāti).

    Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 27. aprīlis 15:22 27.04 15:22
Produkti, kurus ikdienā nevajadzētu ēst nevienam (2)
Garšīgi, bet labuma nekāda

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas