Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Sautēti  svaigie kāposti

FOTO: Shutterstock.com

Lēti, vienkārši pagatavojami un ļoti garšīgi kāpostiņi - izcila piedeva gaļas ēdieniem un kartupeļiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Puse kāpostgalviņas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 2 kubiņi liellopu buljons
  • Eļļa cepšanai
  • 1 glāze/s Kečups vai tomātu mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu sasmalcina, burkānu sarīvē. Apcep eļļā.
  2. Kāpostu sagriež, liek sautēties, pievieno apceptus burkānu un sīpolu, pielej kādu pusglāzi-glāzi ūdens un uz lēnas uguns sautē.
  3. Kad jau tādi pusmīksti, pievieno buljona kubiņus un kečupu.
  4. Sautē vēl, līdz gatavi. Ļoti garšīgi kopā ar šnicelēm padomju gaumē.

    Labu apetīti!
    Sautē vēl, līdz gatavi. Ļoti garšīgi kopā ar šnicelēm padomj...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas