Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautēti svaigie kāposti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Puse kāpostgalviņas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 2 kubiņi liellopu buljons
  • Eļļa cepšanai
  • Kečups Heinz
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sīpolu sasmalcina, burkānu sarīvē. Apcep eļļā.
  2. Kāpostu sagriež, liek sautēties, pievieno apceptus burkānu un sīpolu, pielej kādu pusglāzi-glāzi ūdens un uz lēnas uguns sautē.
  3. Kad jau tādi pusmīksti, pievieno buljona kubiņus, 3-4 ēd. k. kečupa Heinz (ar citu kečupu nebūs tik garšīgi).
  4. Sautē vēl līdz gatavs.
  5. * Ļoti garšīgi kopā ar šnicelēm Padomju gaumē.
  6. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas