Sautēti svaigie kāposti

4 1

Sastāvdaļas

  • Puse kāpostgalviņas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 2 kubiņi liellopu buljons
  • Eļļa cepšanai
  • Kečups Heinz

Pagatavošana

20 min.
  1. Sīpolu sasmalcina, burkānu sarīvē. Apcep eļļā.
  2. Kāpostu sagriež, liek sautēties, pievieno apceptus burkānu un sīpolu, pielej kādu pusglāzi-glāzi ūdens un uz lēnas uguns sautē.
  3. Kad jau tādi pusmīksti, pievieno buljona kubiņus, 3-4 ēd. k. kečupa Heinz (ar citu kečupu nebūs tik garšīgi).
  4. Sautē vēl līdz gatavs.
  5. * Ļoti garšīgi kopā ar šnicelēm Padomju gaumē.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

daila 2014. gada 21. janvāris 18:42
baigi labi sanāca, tik tā pagatavošana nebija 20min,bet 40min..
Raitis 2013. gada 12. jūlijs 21:57
1/2 sagrieztas kāpostgalvas, 1 rīvēts burkāns, krūzīte sagrieztas negatavas ķiploku ziedkopu iekšas, garšvielas, tomātu pasta, palmu eļļa. Uz vārītiem makaroniem vienkārši un garšīgi pagatavojami!
egzi 2011. gada 3. decembris 13:29
super!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni