Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas filejas un saldā krējuma mērce ar kariju

Vistas filejas un saldā krējuma mērce ar kariju

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 vistas fileja
  • 100 g šampinjonu
  • 1 liela paprika
  • 1 liels vai 2 mazi burkāni
  • 200 ml saldā krējuma
  • 1 tējk. karija
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • Garšvielas
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi pēc izvēles pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež kubiciņos un apcep uz pannas, kad filejas gabaliņi gatavi, pievieno kariju un liek fileju katliņā un uzlej nedaudz ūdens, pasautē.
  2. Kamēr sautējas vistas fileja, tikmēr sagriež papriku, sarīvē burkānus, un saspiež ķiplokus. Pievieno arī sagrieztus šampinjonus.
  3. To visu apcep un pievieno vistas filejai pasautē apmēram 5 min. un pielej saldo krējumu, papildina ar sāli, pipariem un garšvielām pēc izvēles.
    Mērci uzvāra un pasniedz ar vārītiem rīsiem.
    * Vistas filejas vietā, lai nav tik dārgi, var izmantot vistas šķiņķīšus, ko atkaulo.

    Labu apetīti!
    To visu apcep un pievieno vistas filejai  pasautē apmēram 5...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA