Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
7
Jaunākie Vecākie
D
Didzis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jocīgi,bet izdevās lieliski.Tiešām gardi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
c
cepējs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vis pareizi,tikai sākumā vajag apcept ātri,lai ir garoziņa brūna,tad var uz ne tik karstas uguns cept.Bet bija forši,taisījām,pagāšnedēl,gardi:)))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vilnis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labais!Nekā lieka.Garšo labi,paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris@
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Etiķis,ja nemaldos,visām gaļām lejams etiķis tik daudz,lai gaļa paliek balta,jo tā maina savu krāsu etiķa iedarbībā.Lieta tāda ka precīzi nekad nevar noteikt gramus,jo mēdz būt liesa gaļa un trekna.Treknai gaļai vajag mazāk etiķi,liesai vairāk.Tas uz izjūtām.Galvenais ,lai nav par daudz,bet ja par maz,var atsevišķi uztaisīt citrona sulu ar zaļumiem un pārliet pirms ēšanas.
Labu apetīti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lusy
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Varetu jau uzrakstit uz cik lielu vistas galjas daudzumu,cik kas jaliek,piemram etikis?! Vai etikis nevar par daudz tikt ielikts???!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris@
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Diemžēl vistas gaļa ir ļoti sulīga,tāpēc arī jāliek etiķis,lai būtu sausāks šašliks.Var jau likt visu ko klāt,bet tad zūd dabīgā vistas garša.Ir dažādas receptes,bet šī ir tāda kāda ir.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris@
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Aizmirsu pierakstīt,ka ķiplokus ar pielikt vairāk,neka gribētos,un sāli arī,jo vistai tas vienmēr ir par maz.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes