Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rabarberu drupaču smalkmaizītes

Rabarberu drupaču smalkmaizītes

FOTO: CrazyBaker

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

12
porcijas
  • Priekš smalkmaizīšu mīklas:
  • 175 g cukura
  • 175 g rabarberu
  • 2 ēd. k. saulespuķu eļļas
  • 1 ola
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta
  • 125 ml paniņu
  • 200 g miltu
  • 1 tējk. dzeramās sodas
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Priekš drupaču pildījuma :
  • 50 g gaišā muskavado cukura vai vaniļas cukura
  • 50 g miltu
  • 25 g auzu pārslas
  • 1 tējk. malta kanēļa
  • 50 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzsilda krāsni līdz 220C. Liek papīra formiņas 12 - caurumu smalkmaizīšu veidne. Samaisa kopā cukuru un rabarberus un noliek malā.
  2. Samaisa kopā muskavado cukuru ar miltiem, auzu pārslām un kanēli, tad iemaisa sviestu līdz masa atgādina drupačas.
  3. Iemaisa kopā olu, eļļu, vaniļu un paniņas iekšā rabarberu maisījumā ( nesatraucies, ja maisījums liekas pārāk šķidrs). Tad pievieno miltus, dzeramo sodu, cepamo pulveri un labi samaisa kopa.
  4. Steidzīgi liek maisījumu smalkmaizīšu formās tikai 2/3 pilnas, un virsu liek drupaču maisījumu. Cep 15-18 min. vai līdz zeltainam brūnumam. Gatavību pārbauda iedurot koka irbulīti - ja tas izņemot tīrs, tad ir gatavs. Pasniedz atdzesētas.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas