Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Graudu pārslu kēksiņi

Graudu pārslu kēksiņi

FOTO: Inga J

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s 4 graudu pārslu
  • 1 glāze/s miltu
  • 1 ola
  • 30 ml eļļas
  • 1/2 glāze/s kefīra
  • 100 g žāvētu augļu un ogu vai riekstu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1/2 glāze/s cukura
  • 1 šķipsna/s sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
    Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.

    FOTO: Inga J

  2. Sajauc sausos produktus - miltus, graudu pārslas, cepamo pulveri, cukuru, sāli un žāvētos augļus, ogas un riekstus.
    Sajauc sausos produktus - miltus, graudu pārslas, cepamo pul...

    FOTO: Inga J

  3. Citā traukā sakuļ olu, eļļu un kefīru.
    Citā traukā sakuļ olu, eļļu un kefīru.

    FOTO: Inga J

  4. Šķidrajā maisījumā ber sausos produktus, ātri sajauc, daudz nemaisot, citādi kēksiņi iznāks sīksti. Masu liek ietaukotās kēksiņu veidnītēs vai tur ievietotās papīra formiņās.
    Šķidrajā maisījumā ber sausos produktus, ātri sajauc, daudz...

    FOTO: Inga J

  5. Cep 20 minūtes 200 grādu temperatūrā.

    Lai labi garšo!
    Cep 20 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Lai labi garšo!

    FOTO: Inga J

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas