Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Avokado, arbūza un garneļu salāti

Avokado, arbūza un garneļu salāti

FOTO: Depositphotos.com

Izvēlies nelobītas, vārītas garneles, jo tām ir izteiktāka garša.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g arbūza mīkstuma
  • 100 g vārītu, nelobītu garneļu
  • 2 avokado
  • 1 neliels sarkanais sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1/4 čili pipara
  • 1/2 laima sulas
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Avokado pārgriež uz pusēm izņem kauliņus un nomizo. Gabaliņos arī sagriež arbūzu, kas atbrīvots no sēkliņām - visu pārslaka ar laima sulu, uzber sāli un samaisa
  2. Ssmalcina sīpolu un čili, ķiploku sagriež šķēlītēs.
  3. Atbrīvo no čaulas garneles.
  4. Salātus liek šķīvī, kārto virsū garneles, pārber ar sīpoliem un čili.

    Lai labi garšo!
    Salātus liek šķīvī, kārto virsū garneles, pārber ar sīpoliem...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas