Avokado, arbūza un garneļu salāti

Avokado, arbūza un garneļu salāti
Foto: Depositphotos.com
Izvēlies nelobītas, vārītas garneles, jo tām ir izteiktāka garša.

Sastāvdaļas

  • 200 g arbūza mīkstuma
  • 100 g vārītu, nelobītu garneļu
  • 2 avokado
  • 1 neliels sarkanais sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1/4 čili pipara
  • 1/2 laima sulas
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

20 min.
  1. Avokado pārgriež uz pusēm izņem kauliņus un nomizo. Gabaliņos arī sagriež arbūzu, kas atbrīvots no sēkliņām - visu pārslaka ar laima sulu, uzber sāli un samaisa
  2. Ssmalcina sīpolu un čili, ķiploku sagriež šķēlītēs.
  3. Atbrīvo no čaulas garneles.
  4. Salātus liek šķīvī, kārto virsū garneles, pārber ar sīpoliem un čili.

    Lai labi garšo!
    Salātus liek šķīvī, kārto virsū garneles, pārber ar sīpoliem...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti