Kartupeļu burkānu biezenis

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 6 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • Rīvēts siers
  • 4 ēd. k. krējuma
  • 5 daiviņas ķiploka

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus un burkānus liek katlā vārīt.
    Kartupeļus un burkānus liek katlā vārīt.
  2. Kad izvārīti, tad nolej šķidrumu, bet nedaudz (apm. 1 kruzi) atstāj, lai nebūtu pārāk sauss.
  3. Samīca dārzeņus.
    Samīca dārzeņus.
  4. Pievieno krējumu, sasmalcinātus ķiplokus un sarīvētu sieru.
    Pievieno krējumu, sasmalcinātus ķiplokus un sarīvētu sieru.
  5. Ar mikseri uzputo.
  6. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem vai gaļu.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vine 2011. gada 12. maijs 12:19
Iesaku. Šādam biezenim nevajag nekādas mērces un gaļas. Pats par sevi ir perfekts.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi