Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Lieldienu olcālīši

Lieldienu olcālīši

FOTO: Una Cvetkova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 120 g piena šokolādes
  • 20 g baltās šokolades
  • 75 g šokolādes rīsi ( sausās brokastu pārslas)
  • Marcipāns kājiņām
  • šokolādes rotājumi acīm
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē 100 g piena šokolādi un pieber klāt šokolādes rīsus. Trauku ar šokolādes masu tur visu laiku ūdens pelde, lai nesacietē. Ņem olas formiņu un piepilda ar masu. Tad liek ledusskapī sacietēt. Kad sacietējis, izņem no formiņas un pipilda nākamo, kamēr visa masa izlietota.
  2. Pēc tam no no 2 olas pusītēm veido veselu olu. Izkausē atlikušo piena šokolādi un apsmērē vienu olas pusi un salīmē kopā. Ar šokolādes palīdzību pielīmē arī acis un liek atkal ledusskapī sacietēt.
  3. Kājas veido no marcipāna masas. Arī tās pielīmē klāt ar šokolādes palīdzību.
  4. Beigās izkausē balto šokolādi un uzzīmē rociņas un muti. Un šokolādes olcālīši gatavi. Bērniem noteikti patiks!
    Beigās izkausē balto šokolādi un uzzīmē rociņas un muti. Un...

    FOTO: Una Cvetkova

  5. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Una Cvetkova

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas