Lieldienu olcālīši

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 120 g piena šokolādes
  • 20 g baltās šokolades
  • 75 g šokolādes rīsi ( sausās brokastu pārslas)
  • Marcipāns kājiņām
  • Šokolādes rotājumi acīm

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē 100 g piena šokolādi un pieber klāt šokolādes rīsus. Trauku ar šokolādes masu tur visu laiku ūdens pelde, lai nesacietē. Ņem olas formiņu un piepilda ar masu. Tad liek ledusskapī sacietēt. Kad sacietējis, izņem no formiņas un pipilda nākamo, kamēr visa masa izlietota.
  2. Pēc tam no no 2 olas pusītēm veido veselu olu. Izkausē atlikušo piena šokolādi un apsmērē vienu olas pusi un salīmē kopā. Ar šokolādes palīdzību pielīmē arī acis un liek atkal ledusskapī sacietēt.
  3. Kājas veido no marcipāna masas. Arī tās pielīmē klāt ar šokolādes palīdzību.
  4. Beigās izkausē balto šokolādi un uzzīmē rociņas un muti. Un šokolādes olcālīši gatavi. Bērniem noteikti patiks!
    Beigās izkausē balto šokolādi un uzzīmē rociņas un muti. Un...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi