Tadžina ar lasi

2011. gada 12. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Lai arī ārā bija pamatīgs vējš un aukstums - nolēmām, ka laiks sākt kurināt. Malka bija, tadžina ari un vesela ideju gūzma, ko likt iekšā.
Tā kā daži gavēja, daži veģētēja - vienojāmies par lasi. Mums tas iznāca karaliski.
Pagatavošana
50 min
1. Šo ēdienu gatavo tadžinā.
Foto: Receptes.lv
2. Sagriež visu škēlēs, dārzeņi apakšā, pa virsu laša fileja, uzlej glāzi karsta ūdens, aizvāko tadžinu un liek uz uguns.
3. Mēs atklājām grila sezonu, bet var gatavot arī virtuvē uz plīts.
Foto: Receptes.lv
4. Pēc 30-40 min - pielej saldo krējumu. Sāli liek beigās.
Foto: Receptes.lv
5. Labu apetīti!
Uz augšu