Plovs - iesaku

2011. gada 7. aprīlis
Foto: Ieva M.
Pagatavošana
30 min
1. Sagatavo nepieciešamo: sagriež kubiciņos gaļu, sarīvē burkānu, sasmalcina sīpolu, ķiploku, sagriež nelielos kubiciņos tomātu.
Foto: Ieva M.
2. Pannā apcep visus dārzenīšus, tad apcep gaļu.
Foto: Ieva M.
3. Gaļu un dārzeņus sajauc kopā, pievieno sāli, piparus un vēl nedaudz pasautē zem vāka.
Foto: Ieva M.
4. Pannas saturu liek traukā, ko liks cepeškrāsnī (stikla trauks ar vāku, pīle utml.)
5. Pāri pārber 1 glāzi rīsus, sasmalcinātu buljona kubiciņu un pāri pārlej 2 glāzes ūdeni.
6. Liek cepeškrāsnī 190°C ~1/2 h +/- 5 min. Vienu reizi apmaisot, kad parādījušies pirmie piebriedušie rīsi.
Foto: Ieva M.
7. LABU APETĪTI! Jāsanāk garšīgi :)
Foto: Ieva M.
Uz augšu