Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīti vistas filejas pirkstiņi

Pildīti vistas filejas pirkstiņi

FOTO: Kristīne Hartmane

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 Vistas fileja (daudzums atkarīgs no ēdāju daudzuma. Man bija 1,5 kg.)
  • 1.5 Šampinjoni (atkarīgs no filejas daudzuma. Man uz 1,5 kg bija 800 g šampinjoni)
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Milti un olas panēšanai
  • Eļļa cepšanai
  • Garšvielas pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

65 min.
  1. Nomazgātus un notīrītus šampinjonus sagriežam šķēlītēs.
     Nomazgātus un notīrītus šampinjonus sagriežam šķēlītēs.

    FOTO: Kristīne Hartmane

  2. Sagriežam ķiploku mazos kubiciņos.
     Sagriežam ķiploku mazos kubiciņos.

    FOTO: Kristīne Hartmane

  3. Arī sīpolu sagriežam kubiciņos.
     Arī sīpolu sagriežam kubiciņos.

    FOTO: Kristīne Hartmane

  4. Burkānus sarīvējam uz rupjās rīves.
     Burkānus sarīvējam uz rupjās rīves.

    FOTO: Kristīne Hartmane

  5. Uzkarsētā eļļā liekam cepties šampinjonus kopā ar ķiploku, sīpolu un burkāniem.
     Uzkarsētā eļļā liekam cepties šampinjonus kopā ar ķiploku,...

    FOTO: Kristīne Hartmane

  6. Šampinjonus kopā ar pārējām sastāvdaļām cepam tik ilgi, kamēr tie sāk izdalīt sulu. Tad pagriežam liesmu mazāku un turpinām cept līdz sula izzūd. Kad šampinjoni gatavi, noliekam tos atdzist.
    Šampinjonus kopā ar pārējām sastāvdaļām cepam tik ilgi, kamē...

    FOTO: Kristīne Hartmane

  7. Kamēr šampinjoni atdziest, ņemam vistas fileju, pārgriežam uz pusēm, sasālam un sapiparojam. Ja vēlas, var likt klāt ķiploka šķēlīti.
     Kamēr šampinjoni atdziest, ņemam vistas fileju, pārgriežam...

    FOTO: Kristīne Hartmane

  8. Fileju no abām pusēm viegli izklapējam.
    Fileju no abām pusēm viegli izklapējam.

    FOTO: Kristīne Hartmane

  9. Uz filejas liek šampinjonus.
    Uz filejas liek šampinjonus.

    FOTO: Kristīne Hartmane

  10. Fileju satin rullītī.
    Fileju satin rullītī.

    FOTO: Kristīne Hartmane

  11. Apviļā miltos un olā.
    Apviļā miltos un olā.

    FOTO: Kristīne Hartmane

  12. Liek uz sakarsētas pannas un cep zeltaini brūnus no abām pusēm.
    Liek uz sakarsētas pannas un cep zeltaini brūnus no abām pus...

    FOTO: Kristīne Hartmane

  13. Kad visas saceptas, pasautē uz mazas liesmas aptuveni 5 minūtes!
    Kad visas saceptas, pasautē uz mazas liesmas aptuveni 5 minū...

    FOTO: Kristīne Hartmane

  14. Gala rezultāts!
  15. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas