Pildīti vistas filejas pirkstiņi

4 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 Vistas fileja (daudzums atkarīgs no ēdāju daudzuma. Man bija 1,5 kg.)
  • 1.5 Šampinjoni (atkarīgs no filejas daudzuma. Man uz 1,5 kg bija 800 g šampinjoni)
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Milti un olas panēšanai
  • Eļļa cepšanai
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

65 min.
  1. Nomazgātus un notīrītus šampinjonus sagriežam šķēlītēs.
     Nomazgātus un notīrītus šampinjonus sagriežam šķēlītēs.
  2. Sagriežam ķiploku mazos kubiciņos.
     Sagriežam ķiploku mazos kubiciņos.
  3. Arī sīpolu sagriežam kubiciņos.
     Arī sīpolu sagriežam kubiciņos.
  4. Burkānus sarīvējam uz rupjās rīves.
     Burkānus sarīvējam uz rupjās rīves.
  5. Uzkarsētā eļļā liekam cepties šampinjonus kopā ar ķiploku, sīpolu un burkāniem.
     Uzkarsētā eļļā liekam cepties šampinjonus kopā ar ķiploku,...
  6. Šampinjonus kopā ar pārējām sastāvdaļām cepam tik ilgi, kamēr tie sāk izdalīt sulu. Tad pagriežam liesmu mazāku un turpinām cept līdz sula izzūd. Kad šampinjoni gatavi, noliekam tos atdzist.
    Šampinjonus kopā ar pārējām sastāvdaļām cepam tik ilgi, kamē...
  7. Kamēr šampinjoni atdziest, ņemam vistas fileju, pārgriežam uz pusēm, sasālam un sapiparojam. Ja vēlas, var likt klāt ķiploka šķēlīti.
     Kamēr šampinjoni atdziest, ņemam vistas fileju, pārgriežam...
  8. Fileju no abām pusēm viegli izklapējam.
    Fileju no abām pusēm viegli izklapējam.
  9. Uz filejas liek šampinjonus.
    Uz filejas liek šampinjonus.
  10. Fileju satin rullītī.
    Fileju satin rullītī.
  11. Apviļā miltos un olā.
    Apviļā miltos un olā.
  12. Liek uz sakarsētas pannas un cep zeltaini brūnus no abām pusēm.
    Liek uz sakarsētas pannas un cep zeltaini brūnus no abām pus...
  13. Kad visas saceptas, pasautē uz mazas liesmas aptuveni 5 minūtes!
    Kad visas saceptas, pasautē uz mazas liesmas aptuveni 5 minū...
  14. Gala rezultāts!
  15. Labu apetīti!

Komentāri

Marika 2011. gada 16. novembris 21:17
Paldies par recepti.Rit jaustais bus.
Ilze 2011. gada 4. aprīlis 14:24
Jā, šis ir tas ko labu laiku meklējos pa receptēm un beidzot atradu! Paldies! :))
baiba 2011. gada 3. aprīlis 23:11
Loti garsigi.es lieku sieru:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni