Uzliek vārīties ūdeni un jau sākumā pievieno buljonu un sāli.
Pa to laiku nomizo un sagriež kartupeļus un sīpolus. Kartupeļus var griezt lielās daivās.
Kad ūdens jau sācis vārīties, liek iekšā kartupeļus.
Kamēr kartupeļi vārās, uz pannas apcep sīpolu.
Noblanšē (noplaucējam ar karstu ūdeni) tomātu un noloba tam mizu.
Vārīšanās procesā, katlā ieber vidusjūras garšvielu un kūpināšanas pulveri.
Kad kartupeļi ir jau gandrīz mīksti, katlā ieber spinātus un lauj tiem pasutināties ~ 7 minūtes. Pievieno čili piparu.
Beigās pievieno tomātu, apceptos sīpolus, skābo krējumu un Dzintaru. Visu kārtīgi samaisa un vāra vēl 3 minūtes.
Kad viss ir gatavs, noņem katlu no uguns un kārtīgi sablenderē.
Atstāj zupu "ievilkties" uz laiku, kamēr sagriež, uz pannas apcep kūpināto gaļu un grauzdē maizi.
Zupa ir gatava! Dekorē ar gaļu un grauzdiņiem!
P.S. Iesakam ēst divas porcijas uzreiz, lai
pa nakti nav jāgrabinās gar ledusskapi :)
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
1 l ūdens
8 vidēja izmēra kartupeļi
1 liels sīpols
1 liela izmēra tomāts
100 g spinātu
1 /2 paciņas Dzintara siera (ar baravikām)
1 /3 glāzes skābā krējuma
3 šķēles kūpinātas gaļas (pēc izvēles, var arī bez tā iztikt, ja esi veģetārietis)
2 šķēles grauzdētas baltmaizes
Garšvielas
1 kubiņš dārzeņu buljona
3 tējk. sāls
1 /2 no maza kaltēta čili pipara
2 tējk. Santa Maria vidusjūras garšvielas
1 tējk. Gourmet Studio Kūpināšanas pulvera
-->
Pagatavošana
40 min.40 min.
Uzliek vārīties ūdeni un jau sākumā pievieno buljonu un sāli.
Pa to laiku nomizo un sagriež kartupeļus un sīpolus. Kartupeļus var griezt lielās daivās.
Kad ūdens jau sācis vārīties, liek iekšā kartupeļus.
Kamēr kartupeļi vārās, uz pannas apcep sīpolu.
Noblanšē (noplaucējam ar karstu ūdeni) tomātu un noloba tam mizu.
Vārīšanās procesā, katlā ieber vidusjūras garšvielu un kūpināšanas pulveri.
Kad kartupeļi ir jau gandrīz mīksti, katlā ieber spinātus un lauj tiem pasutināties ~ 7 minūtes. Pievieno čili piparu.
Beigās pievieno tomātu, apceptos sīpolus, skābo krējumu un Dzintaru. Visu kārtīgi samaisa un vāra vēl 3 minūtes.
Kad viss ir gatavs, noņem katlu no uguns un kārtīgi sablenderē.
Atstāj zupu "ievilkties" uz laiku, kamēr sagriež, uz pannas apcep kūpināto gaļu un grauzdē maizi.
Zupa ir gatava! Dekorē ar gaļu un grauzdiņiem!
P.S. Iesakam ēst divas porcijas uzreiz, lai
pa nakti nav jāgrabinās gar ledusskapi :)
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Maruta2014. gada 1. februāris 21:38
Mmmhh... :P njamiigi! es gan neliku galju, jo needu, bet zupiite bij garda, barojosha un spinaatu Vitamiinu Bomba! (garshvielaas liku ingveera puulveri un Kitchen King indieshu garshvielas). Paldies!
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Izlietojam pārtikas produktus pilnībā: uzlabojam sejas ādu un seksuālo dzīvi
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri