Rīsu nūdeles ar garnelēm

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 /4 daļa paciņas rīsu nūdeļu
  • 10 - 15 garneles (vai tīģergarneles)
  • 1 /4 daļa paprikas
  • 3 svaigi šampinjoni
  • 1 ķiplokdaiviņa
  • Teriyaki mērce
  • Medus
  • Sviests cepšanai
  • Sojas mērce
  • Lociņi

Pagatavošana

30 min.
  1. Katliņā uzvāra ūdeni, ieliek rīsu nūdeles, uzliek katliņam vāciņu un noņem no uguns.
    Katliņā uzvāra ūdeni, ieliek rīsu nūdeles, uzliek katliņam v...
  2. Patur 5 - 10 minūtes, kamēr nūdeles mīkstas. Tad nokāš ūdeni un skalo nūdeles aukstā ūdenī.
    Patur 5 - 10 minūtes, kamēr nūdeles mīkstas. Tad nokāš ūdeni...
  3. Smalki sagriež ķiploka daiviņu, sagriež šķēlēs šampinjonus un stienīšos papriku.
    Smalki sagriež ķiploka daiviņu, sagriež šķēlēs šampinjonus u...
  4. Sviestā apcep šampinjonus, tad pieliek papriku un apcep.
    Sviestā apcep šampinjonus, tad pieliek papriku un apcep.
  5. Pieliek garneles, ķiploku un apcep, visam pāri pārlej nedaudz teriyaki mērces un pus tējkaroti medus.
    Pieliek garneles, ķiploku un apcep, visam pāri pārlej nedaud...
  6. Kad viss apcepies, iemaisa nūdeles.
    Kad viss apcepies, iemaisa nūdeles.
  7. Gatavam ēdienam pēc vēlēšanās pielej sojas mērci un uzkaisa lociņus.
  8. Gatavs! Labu apetīti!

Komentāri

Katrīna 2015. gada 20. janvāris 15:16
Man ir 2 jautājumi:
Cik personām ar šo daudzumu pietiks un cik šis aptuveni izmaksā?
Gardums! 2014. gada 7. februāris 10:30
Neko pielikt vai atņemt! Taisu bieži-garšo vīram, man un nu jau manām draudzenēm :)
Elīna 2013. gada 14. decembris 17:09
Fantastika!!!! :) Pēdējā laikā tieši gribējās kko gastranomisku!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni