1. Katliņā uzvāra ūdeni, ieliek rīsu nūdeles, uzliek katliņam vāciņu un noņem no uguns.

Foto: Anda Po
2. Patur 5 - 10 minūtes, kamēr nūdeles mīkstas. Tad nokāš ūdeni un skalo nūdeles aukstā ūdenī.

Foto: Anda Po
3. Smalki sagriež ķiploka daiviņu, sagriež šķēlēs šampinjonus un stienīšos papriku.

Foto: Anda Po
4. Sviestā apcep šampinjonus, tad pieliek papriku un apcep.

Foto: Anda Po
5. Pieliek garneles, ķiploku un apcep, visam pāri pārlej nedaudz teriyaki mērces un pus tējkaroti medus.

Foto: Anda Po
6. Kad viss apcepies, iemaisa nūdeles.

Foto: Anda Po
7. Gatavam ēdienam pēc vēlēšanās pielej sojas mērci un uzkaisa lociņus.