Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
9
Jaunākie Vecākie
A
Aljona Mejera
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Liels paldies jums par recepti, dzimtenes garsa!! Bet jebkad es gatavoju sis zirnus, tie veinmer varaas 3-4 hrs, es nezinu kapec tik ilgi, pec 1.5-2hrs tie ir joprojam cieti. Un es vienmer iemercu visu nakti, 8-12h. Perku Valdo, varbut vajag pameginat citu razotaju... lial paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kaža
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sega būs pie griestiem...
Paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
Oto
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lai nebūtu jāgāzē pēc pelēko zirņu ēšanas tad vai nu mērcē uz nakti vieglā sodas ūdenī pirms izskalošanas, vai arī pieliek kinzu(koriandru), vai kumīnu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vvvk
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Zirņiem vāroties vajag piešaut kādu naža galu dzeramās sodas, tad ir gatavi krietni ātrāk, bet jāuzmanās, lai nepārskrien pāri, jo soda putojas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rolands
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Patiešām ļoti gardi un labi:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ivars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai cik jauka receptīte :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Romka3
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Liels paldies par recepti. Majas kad sieva varija nekad par to nedomaju ka kadreiz naksies pasam ari varit!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti gardi!! paldies pa recepti ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
A ko tik ilgi?! Man parasti izmērcēti zirņi izvārās pa 20 min!
Un vel dzirdēts lai nebūtu jataisa caurvēji no zirņiem, tautā runā ka visi zirņi ir jauzvāra līdz ūdenī parādās pirmais burbulis, janolej un jaielej auksts ūdens un tad jasāk vārīt pa īstam! Pētījumus protams neesmu taisījis, tapēc neesmu īsti pārliecināts vai tas 100% tā ir!
Šajā gadījumā gaļa izskatās ok, nemērcētā! Ar visādām mērcētajām gaļām var visu tik sačakarēt... man personīgi patīk, kad ir auksti kūpināta, un ir tāda ritīgi izteikta kūpinājuma smarža!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes