1. Pannā sacep gaļu ar sasmacinātiem sīpoliem, ķiploku, garšvielām,līdzīgi, kā gatavojot maltas gaļas mērci.

Foto: Zaika
2. Pievieno 1-2 tējk. sojas mērces, sasmalcinātus zaļumus, apmaisa, pārliek traukā, lai atdziest.
3. Gatavojo mīklu- izsijā miltus, pievieno sāli, pielej ūdeni, mīca ar rokām, kamēr mīkla viendabīga, stingra un nelīp pie rokām.
4. Mīklu izrullē 1-0,5mm biezumā, un ar zupas šķīvja palīdzību izgriež apļveida formas.

Foto: Zaika
5. Formās pilda gaļu, saloka liela pīrāga veidā, rūpīgi aizspiež maliņas (lai labāk saliptu, pirms aizspiešanas apslaka mīklas maliņas ar ūdeni).

Foto: Zaika
6. Uzkarsē pannu (neizmanto taukvielas). Pannai jābūt ar veselu pārklājumu, lai " nepierauj" . Liek pannā pa vienam vai diviem un cep. Ik pa brīdim pamaina puses (jāuzmanās, jo izcepas ļoti ātri, apm. 3-5 min. ). Tikīdz iegūst brūnganu nokrāsu (līdzīgi kā lavašs), tā ņem nost no pannas, liek traukā un nekavējoties apsmērē ar sviesta gabaliņu. Cep nākošo.

Foto: Zaika