Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Gardie čebureki ar malto gaļu

Gardie čebureki ar malto gaļu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 4 glāze/s miltu
  • 1.3 glāze/s ūdens
  • 1 ola
  • 1 ēd. k. augu eļļas
  • 1/2 tējk. sāls
  • Eļļa cepšanai
  • Pildījumam:
  • 700 g gaļas
  • 2-3 sīpoli
  • 1/2 glāze/s ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • 1/2 glāze/s ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Mīkla. Sālsūdenī ieliek sviestu un uzvāra, karsējot tūdaļ iemaisa pusglāzi miltu, rūpīgi izmaisa visus kunkuļus un atdzesē. Pievieno olu un samaisa.
  2. Pakāpeniski iemaisot atlikušos miltus, iejauc mīklu. Ja mīkla ir lipīga, piemaisa vēl nedaudz miltu. 1 stundu atstāj, lai ievelkas. Pa to laiku 1 reizi izmīca ar rokām.
  3. Pildījumam gaļu samaļ gaļas mašīnā, sīpolus sīki sagriež, samīca ar sāli, pipariem un garšvielām. Pievieno maltai gaļai. Pielej ūdeni . Visu rūpīgi samaisa.
  4. Izrullē 1 cm biezus plācenīšus. Malto gaļu izlīdzina pa vienu plācenīša pusi, piesedz ar otru un malas saspiež kopā. Izrullē čebureku malas tā, lai nebūtu plīsumu.
  5. Cep uz pannas uz lēnas uguns no abām pusēm, līdz tie kļūst zeltaini brūni, vāku virsū neliek.

    Labu apetīti!
    Cep uz pannas uz lēnas uguns no abām pusēm, līdz tie kļūst z...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas