Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistiņa ar ananasiem

2011. gada 1. marts
Foto: AnatKuz
Pagatavošana
40 min
1. No stilbiņiem rūpīgi novelk ādu ar skriemeli, nesaplēšot.
2. Ieziež to ar garšvielām (pipariem u.c.). No kaula attdal gaļu un samaļ, pievieno sagrieztos ananasa gabaliņus un sīpolu, timiānu, olu, sasmalcinātus valriekstus, sāli, piparus un zaļumus.
3. Gatavo massu iepilda iepriekš sagatavotajās ādiņās. Ja pildījums krīt ārā, var saspraust ar koka zobu bakstāmajiem.
4. Gatavos stilbiņus ieliek krāsnī 170°С uz 30 min. 5 min. pirms izvilkšanas stilbiņus apber ar sarīvēto sieru.
5. Gataviem našķiem uzber apceptās sezama sēklas. Tos var ēst gan siltus gan aukstus.
6. Pasniedz ar ceptiem kartupelīšiem.
Foto: AnatKuz
7. Labu apetīti!:)
Uz augšu